Video serije

blog-srcna-spletka-nasveti-srcne-spletke-ustvarjalnica-srcnosti
11 januarja, 2022

Tvoji poslovni izzivi so osnova za izdelavo Načrta spletne strani

Kaj je prvi korak, ko se lotiš načrtovanja česarkoli? identifikacija problema, ki ga želiš rešiti? Tako tudi pred začetkom načrtovanja spletne strani najprej poiščemo izzive, ki jih lahko rešujemo s svojo spletno stranjo.
Beri naprej
18 januarja, 2022

Tikanje na spletu

V zadnjih mesecih in letih se vedno bolj poudarja pristnost, zaupanje v človeka, ki stoji za podjetjem in osebna raven komunikacije. Preveri ali ti pri doseganju vsega tega tikanje pomaga ali te ovira.
Beri naprej
25 januarja, 2022

Funkcionalnosti spletne strani

Preden lahko začnemo načrtovati strukturo in vsebino spletne strani moramo vedeti, kaj bo ta spletna stran sploh delala - Torej, katere cilje bo zasledovala in s katerimi orodji jih bomo poskušali doseči? Preveri najbolj tipične funkcionalnosti na spletnih straneh.
Beri naprej
1 februarja, 2022

Ali je spletna trgovina prava izbira zame?

Spletna trgovina je ena od rešitev na spletnih straneh, ki je vedno pogostejša saj prinaša številne koristi. Vseeno pa ni smiselna za vsako dejavnost in vsakega podjetnika. Preveri, če je prava zate!
Beri naprej
8 februarja, 2022

Ali je rezervacijska platforma prava izbira zame?

Rezervacijska platforma je ena od rešitev na spletnih straneh, ki je vedno pogostejša saj prinaša številne koristi. Vseeno pa ni smiselna za vsako dejavnost in vsakega podjetnika. Preveri, če je prava zate!
Beri naprej
15 februarja, 2022

Katere izzive rešuje spletna učilnica?

Zakaj je spletna učilnica koristna? Katere izzive podjetnika ali tečajnikov rešuje? Zagotovo veliko, a v tem videu izpostavim 4 najpomembnejše izzive, ki jih spletna učilnica zelo elegantno rešuje.
Beri naprej
O podjetju
srcna-spletka-logo-transparent
Srčna spletka, Nataša Kukovič s.p., Pohorska cesta 2, 2317 Oplotnica
DŠ: 21965145
kONTAKT IN PODPORA
Po e-pošti: 24/7 na info@srcna-spletka.com.
Telefonska podpora:
Torek - Četrtek: 9:00 - 15:00
Tel. št.: 00386 (0)70 417 798
Skozi izdelavo srčne spletke te popeljem v svet sr(e)čnega podjetništva!
Rezerviraj termin za osebni pogovor z mano (Zoom)Pošlji povpraševanje za izdelavo nove spletke
Topheartenvelopebookusersmartphonearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram