Vavčer za digitalni marketing

divider-srcna-spletka
31.1.2022 se, zanesljivo, Vavčer za digitalni marketing znova odpira. Ob tem smo vsi zelo veseli, dejstvo pa je, da ob odprtju Vavčerjev za digitalni marketing nastane "vojno stanje" v digitalnem svetu. Takrat vsi želijo izkoristiti idealno priložnost za cenejšo izdelavo spletne strani, zavedati pa se je potrebno tudi, da je ogromno podjetij za koriščenje vavčerjev kandidiralo že v prejšnjih odprtjih razpisa, ki bodo sedaj, po neuradnih informacijah, imeli prednost pri obravnavi.

Zaradi navedenega je bistveno, da si na oddajo vloge za koriščenje Vavčerja za digitalni marketing temeljito pripravljen-a. zato sem pripravila zbir informacij, ki jih potrebuješ za uspešno in hitro prijavo.

Temeljni pogoji za koriščenje vavčerja za digitalni marketing

  • Imate polni s.p. ali vsaj 1 polno zaposlenega (t.i. popoldanski ni ok, razen, če imate dodatno koga zaposlenega za polni delovni čas).
  • Vaše podjetje je mikro, malo ali srednje veliko.
  • Nimate zapadlih neporavnanih obveznosti do države
  • Vaša dejavnost ni kmetijstvo, ribištvo ali akvakultura
  • Že ob prijavi imate izbranega izvajalca za izdelavo spletne strani iz kataloga strokovnjakov
  • Spletna stran na domeni, ki jo uveljavljate še ni izdelana

Koriščenje vavčerja za digitalni marketing pri Srčni spletki

Izvajalci smo omejeni s številom projektov, ki jih lahko izvedemo z vavčerji, zato velja pravilo, kdor prvi pride prvi melje.

Prvih 10 podjetij, ki bo prejelo odobrene vloge bodo sprejete, ostali si bodo morali poiskati drugega izvajalca ali počakati na razpis v letu 2023.
Pri koriščenju vavčerjev je tudi nekaj predhodnih dogovorov iz preteklih razpisov, ki mojim strankam niso uspeli. zato imajo oni seveda sedaj prednost. Zanesljivo prosti sta le še 2 mesti za koriščenje vavčerja, ki pa ju bosta zasedla najhitrejša 2 naročnika.

Za rezervacijo mesta me takoj pokliči na 070 417 798, da se dogovoriva.
O podjetju
srcna-spletka-logo-transparent
Srčna spletka, Nataša Kukovič s.p., Pohorska cesta 2, 2317 Oplotnica
DŠ: 21965145
kONTAKT IN PODPORA
Po e-pošti: 24/7 na info@srcna-spletka.com.
Telefonska podpora:
Torek - Četrtek: 9:00 - 15:00
Tel. št.: 00386 (0)70 417 798
Skozi izdelavo srčne spletke te popeljem v svet sr(e)čnega podjetništva!
Rezerviraj termin za osebni pogovor z mano (Zoom)Pošlji povpraševanje za izdelavo nove spletke
Topheartenvelopebookusersmartphonearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram