Turistična kmetija Vrbnjak

V nekaterih primerih je smiselno podjetnikom na spletno mesto vključiti veliko različnih funkcionalnosti. Eden takih primerov je tudi Turistična kmetija Vrbnjak, kjer smo na eno spletno mesto vključili predstavitev, rezervacijsko platformo in spletno trgovino.
divider-srcna-spletka
Deli na socialnih omrežjih
Več projektov:
Prijava na novice

Napredni dizajn in široka funkcionalnost

Spletna stran turistične kmetije Vrbnjak vsebuje različne funkcionalnosti, kot so Rezervacijska platforma, prijava na dogodke in spletna trgovina. Hkrati je spletna stran prava zakladnica informacij.

Rezervacijska platforma

Na spletno stran Turistične kmetije Vrbnjak sem integrirala tudi rezervacijsko platformo zunanjega ponudnika Bentral. Tako so vse informacije in direktna možnost rezervacije nastanitve v apartmajih tega čudovitega ranča, omogočene kar iz spletne stranmi, brez kakršnegakoli obiska zunanjih platform.

Preprosta, a funkcionalna spletna trgovina

Turistična kmetija Vrbnjak s svojo spletno trgovino prodaja domače pridelke iz ranča. Že po nekaj dneh od vzpostavitve trgovine so naročila pričela prihajati in že od takrat vztrajno rastejo.

Dogodki z direktno prijavo

Na spletni strani je omogočena direktna prijava na dogodke na Turistični kmetiji Vrbnjak. Zadeva je speljana preko preprostega obrazca.

Druge informacije o projektu

Za izvedbo projekta je bil zaradi želje po preprostem samostojnem upravljanju s strani naročnika, uporabljen urejevalnik strani Elementor.  Za vzpostavitev spletne trgovine je uporabljena platforma Woocommerce z določenimi razširitvami. 

Spletna trgovina med drugim omogoča tudi obračunavanje dostave po teži paketa.

Zagotovo že veš, da si tudi želiš spletno stran s srcem, ki bo izrazila dušo tvojega posla.

Pošlji povpraševanje
O podjetju
srcna-spletka-logo-transparent
Srčna spletka, Nataša Kukovič s.p., Pohorska cesta 2, 2317 Oplotnica
DŠ: 21965145
kONTAKT IN PODPORA
Po e-pošti: 24/7 na info@srcna-spletka.com.
Telefonska podpora:
Torek - Četrtek: 9:00 - 15:00
Tel. št.: 00386 (0)70 417 798
Skozi izdelavo srčne spletke te popeljem v svet sr(e)čnega podjetništva!
Rezerviraj termin za osebni pogovor z mano (Zoom)Pošlji povpraševanje za izdelavo nove spletke
Topheartenvelopebookusersmartphonearrow-down-circlearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram