Spoznajte

Srčno spletko
Na brezplačnem uvodnem 30-minutnem pogovoru me lahko spoznate tudi osebno in se najhitreje prepričate, da sem najboljša izbira za vaše podjetje.
Rezervirajte termin
Dobrodošli!

Vesela sem, da so vas valovi uspeha v vsej poplavi odličnih izdelovalcev in oblikovalcev spletnih mest, pripeljali ravno na mojo ladjo!

Spletne strani ustvarjam, ker to delo podpira to v čemer sem dobra in kar me veseli. Najlepše pri mojem delu je to, da imam vsakodnevno priložnost iskati nove rešitve za vedno nove ideje in želje, ki mi jih predstavite moji srčni podjetniki in podjetnice. In z veseljem jih potem tudi implementiram na vašem spletnem kotičku.
o-srcni-spletki
divider-srcna-spletka
Srčna spletka smo ljudje!
Zakaj to pravim? 

Ker vse, kar počnem v okviru svojega podjetja, vse, kar sem in vse, kar doživite z mano, je posledica mojega dojemanja posla kot LJUDI, ki sodelujejo za višje dobro!
kdo-sem-o-srcni-spletki-natasa-kukovic
Kdo sem jaz, sr(e)čna podjetnica Nataša Kukovič, boste najbolje izvedeli v spodnjem videu. Tukaj pa le nekaj opornih točk, če ste kot jaz in vstajate neverjetno zgodaj ali hodite spat neverjetno pozno (to je tudi eden mojih ekstremov), kar pomeni, da videa ravno ne morete zdaj poslušati.
Sem mamica 2 zdravim fantkom in žena.
Od nekdaj sem prava zakladnica na videz neuporabnih znanj, ki so me pripeljala do sem, kjer sem zdaj.
Imam naravni filter za nekoristne informacije.
S svojimi strankami vsakodnevno sklepam prijateljstva in to tista prava!
Sploh nisem programerka, ampak dizajnerka. Ampak, ali veste, da programiranje skoraj ni potrebno, če že, pa imam za to ljudi, ki to delajo zame (ali pa se kakšne malenkosti kar sama lotim sprogramirati).
Pošljite povpraševanje

Spoznajte me bolje

V videu izveste, zakaj je fenomenalno delati z mano in zakaj bo spletka, ki vam jo bom izdelala točno takšna, kot jo potrebujete.

Kdo bo poskrbel za nastanek vaše spletne strani?

Ekipa Srčne spletke
Čeprav veljam za samostojno podjetnico, ki je dejansko za vse sama, v bistvu ni tako. Za mano je cela ekipa ljudi, kateri skupaj premikamo gore. Računam na veliko skupino strokovnjakov, ki "vskočijo" vsakič, ko naletim na izziv, prevelik zame, vedno pa se lahko naslonim tudi na svojo srčno asistentko Jasmino.

Z Jasmino tvoriva srce Srčne spletke.
jaz-natasa-kukovic-ekipa-srcne-spletke

Jaz sem tista, ki bo vse vaše želje, potrebe in potrebe vaše idealne stranke spravila na vašo spletno stran, trgovino ali karkoli drugega si boste zaželeli. v celotnem procesu izdelave spletnega mesta boste sodelovali in komunicirali z mano, le v izrednih primerih bo kaj drugače. Jaz sem oseba, h kateri se zatečete, ko želite karkoli pohvaliti, pa tudi, ko imate željo karkoli pokritizirati. Z veseljem se bom posvetila vsem vašim pomislekom in vam dala vse informacije, ki jih potrebujete, da bo izdelava vaše nove spletne strani res lahkotna in brez stresa za vas.

Nataša Kukovič, direktorica Srčne spletke in implementatorka tvojih idej

Od mene boste dobivali raznorazne maile v povezavi z računi, ponudbami, pogodbami. Jaz sem tista, ki bo za vas reševala formalne zadeve. Hkrati se tudi učim ustvarjati spletne strani za vas, da bo izdelava vedno hitrejša.Vsakič, ko mi da Nataša priložnost pridobiti novo znanje, sem hvaležna in že komaj čakam, kje bom lahko svoje novo znanje uporabila.

Jasmina Javornik, vodja administracije in marketinga, Natašina desna roka
jasmina-javornik-ekipa-srcne-spletke

Ste po videnem in slišanem ugotovili, da bom v doprinos vam in vašemu podjetju?

Rezervirajte termin za brezplačni uvodni 30-minutni pogovor, kjer me lahko vprašate še karkoli drugega in ugotoviva, če bo najino sodelovanje najboljša izvira za vaš spletni nastop.
Rezervirajte termin
O podjetju
srcna-spletka-logo-transparent
Srčna spletka, Nataša Kukovič s.p., Pohorska cesta 2, 2317 Oplotnica
DŠ: 21965145
kONTAKT IN PODPORA
Po e-pošti: 24/7 na info@srcna-spletka.com.
Telefonska podpora:
Torek - Četrtek: 9:00 - 15:00
Tel. št.: 00386 (0)70 417 798
Skozi izdelavo srčne spletke te popeljem v svet sr(e)čnega podjetništva!
Rezerviraj termin za osebni pogovor z mano (Zoom)Pošlji povpraševanje za izdelavo nove spletke
Topheartenvelopebookusersmartphonearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram