O srčni spletki

Srčna spletka smo LJUDJE! Zakaj to pravim? Ker vse, kar počnem v okviru svojega podjetja, vse, kar sem in vse, kar ti doživiš z mano, je posledica mojega dojemanja posla kot LJUDI, ki sodelujejo za višje dobro! 
Pa vendar mogoče nima smisla, da v prazno govoričim, ker me boš najbolje spoznal-a kar osebno. No, verjetno preko Zooma.
Rezerviraj svojih 30 minut za brezplačni pogovor z mano!
o-srcni-spletki
divider-srcna-spletka
Dobrodošel-a!

Če si me že kdaj opazil-a na socialnih omrežjih, si verjetno ujel-a mojo sproščenost, "Go-with-the-flow" miselnost in topel odnos do ljudi. Sporočilo, ki ga želim predati svetu in s tem tudi tebi je, da posel ne rabi biti preresen, niti ne rabi biti stresen. Posel je lahko tvoje zatočišče pred vsem tem! In pri tem ti skozi izdelavo tvoje nove spletke z največjim veseljem pomagam!
Z mano prideš do svoje spletke bolj lahkotno, ob tem pa pridobiš še brezpogojno prijateljico in poslovno podpornico!

Kdo sem jaz, Nataša Kukovič?

kdo-sem-o-srcni-spletki-natasa-kukovic
Kdo sem jaz, sr(e)čna podjetnica Nataša Kukovič, boš najbolje slišal-a v spodnjem videu. Tukaj pa le nekaj opornih točk, če si kot jaz in vstajaš neverjetno zgodaj ali hodiš spat neverjetno pozno (to je tudi eden mojih ekstremov), kar pomeni, da videa ravno ne moreš zdaj poslušati.
Sem mamica 2 zdravim fantkom in žena.
Od nekdaj sem prava zakladnica na videz neuporabnih znanj, ki so me pripeljala do sem, kjer sem zdaj.
Imam naravni filter za nekoristne informacije.
S svojimi strankami vsakodnevno sklepam prijateljstva in to tista prava!
Sploh nisem programerka, ampak dizajnerka. Ampak, a si vedela, da programiranje skoraj ni potrebno, če že, pa imam za to ljudi, ki to delajo zame (ali pa se kakšne malenkosti kar sama lotim sprogramirati).
Pošlji povpraševanje

Spoznaj me bolje

V videu izveš, zakaj je fenomenalno delati z mano in zakaj bo spletka, ki ti jo bom izdelala točno takšna, kot ti hočeš!

Ekipa srčne spletke

Čeprav veljam za samostojno podjetnico, ki je dejansko za vse sama, v bistvu ni tako. Za mano je cela ekipa ljudi, kateri skupaj premikamo gore. Računam na veliko skupino strokovnjakov, ki "vskočijo" vsakič, ko naletim na izziv, prevelik zame, vedno pa se lahko naslonim tudi na svojo srčno asistentko Jasmino.
jaz-natasa-kukovic-ekipa-srcne-spletke

Jaz sem tista, ki bo vse tvoje želje, potrebe in potrebe tvoje idealne stranke spravila na tvojo spletno stran, trgovino ali karkoli drugega si boš zaželel-a. v celotnem procesu izdelave spletnega mesta zate boš sodelovala in komunicirala z mano, le v izrednih primerih bo kaj drugače. Jaz sem oseba, h kateri se zatečeš, ko želiš karkoli pohvaliti, pa tudi, ko imaš željo karkoli pokritizirati. Z veseljem se bom posvetila vsem tvojim pomislekom in ti dala vse informacije, ki jih potrebuješ, da to izdelava tvoje spletke res lahkotna in brez stresa zate.

Nataša Kukovič, direktorica Srčne spletke in implementatorka tvojih idej

Od mene boš dobival-a raznorazne maile v povezavi z računi, ponudbami, pogodbami. Jaz sem tista, ki bo zate reševala formalne zadeve. In jaz sem tudi tista, zaradi katere si sploh našel-a Srčno spletko. A veš, da Nataši kronično primanjkuje časa za prisotnost na socialnih omrežjih in jaz sem tu, da to rešujem? In z veseljem se učim, da bom lahko tudi jaz vedno več postorila zate in tvojo spletko. Vsakič, ko mi da Nataša priložnost pridobiti novo znanje, sem hvaležna in že komaj čakam, kje bom lahko svoje novo znanje uporabila.

Jasmina Javornik, vodja administracije in marketinga, Natašina desna roka
jasmina-javornik-ekipa-srcne-spletke

Če si po videnem in slišanem ugotovil-a, da bo sodelovanje z mano v doprinos tebi in tvojemu poslu, te vabim, da me kontaktiraš.

O podjetju
srcna-spletka-logo-transparent
Srčna spletka, Nataša Kukovič s.p., Pohorska cesta 2, 2317 Oplotnica
DŠ: 21965145
kONTAKT IN PODPORA
Po e-pošti: 24/7 na info@srcna-spletka.com.
Telefonska podpora:
Torek - Četrtek: 9:00 - 15:00
Tel. št.: 00386 (0)70 417 798
Prenesi brezplačni priročnik "6 korakov načrtovanja spletne strani"
Klikni tukaj
kORISTNE POVEZAVE
Copyright © 2021 Vse pravice pridržanePolitika zasebnostiSplošni pogojiZemljevid spletne strani
Topenvelopepaperclipsmartphonearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram