Načrtovanje spletne strani še nikoli ni bilo lažje!

Spletni program za podjetnike in podjetnice, ki želijo
izstopati
med konkurenco
Za prijavo na voljo le še
00
dni
:
00
ur
:
00
minut
:
00
sekund
Vpišite se zdaj
Veste, da se kar 60 % projektov izdelave spletnih strani predčasno zaključi, podraži, traja nenormalno dolgo ali pa celo nastane spletka, s katero stranka ni zadovoljna?
Verjamem, da se to sliši kar neverjetno in mogoče malo za lase privlečeno. A ta podatek je rezultat moje osebne raziskave, ki sem jo med slovenskimi podjetji nehote delala v komunikaciji s številnimi slovenskimi podjetniki. 

Razlogi, da do tega pride so najpogosteje naslednji:
Stranka ne zagotavlja materialov pravočasno oz. nima nobenega načrta spletne strani, ki bi izvajalcu dal vse informacije, ki jih potrebuje za izdelavo. 
Naročnik nima jasne vizije o spletni strani, zato noben izdelek, ki ga izvajalec dostavi ni "dovolj dober". Pride do nezadovoljstva na obeh straneh, kar za sabo potegne veliko negativne energije, ki posledično zmanjša kvaliteto dela na obeh straneh in pokvari odnos med naročnikom in izvajalcem. V skrajnih primerih pride celo do prekinitve posla. 
Izvajalec naknadno dvigne ceno, kar običajno izvira iz dodatnih funkcionalnosti, ki si jih naročnik zaželi po začetku izdelave, saj predhodno naročnik ne ve, kakšne možnosti ima.
Zaradi nejasnih usmeritev na začetku se vsebina in funkcionalnosti spletne strani ves čas spreminjajo, kar za sabo potegne verigo drugih težav tako na tehničnem področju, kot na področju uporabniške izkušnje, ki jo speltna stran zagotavlja. 

Kako sem prišla do ideje za program in kaj lahko v programu pričakuješ?

Načrtovanje spletne strani - Ključ do spletne strani, ki dosega tvoje cilje

Kot si lahko slišala, sem skozi svoje delo ugotovila, da se z načrtovanjem spletne strani izognemo številnim težava in dosežemo predvsem naslednje koristi:
Krajši čas izdelave
Nižja cena izdelave
Manj stresen proces nastajanja
Spletna stran, ki izraža srce podjetnika-ce in dušo posla, ki ga opravlja
Spletna stran dejansko opravlja nalogo, ki smo ji jo namenili (cilji spletne strani so doseženi)
Spletna stran pomaga pri organizaciji vsebin, s katerimi podjetnik-ca razpolaga
Spletna stran znatno olajša predprodajni, prodajni in poprodajni proces z avtomatizacijami v različnih fazah prodajnega lijaka
Načrtovane, premišljene spletne strani so bolj edinstvene in posebne ter hkrati preproste za uporabo
Želim izdelati vrhunski načrt za svojo spletko
nacrtovanje-spletne-strani-kljuc-do-spletne-strani

Načrtovanje spletnih strani v vodenem spletnem programu je lažje, cenejše in bolj učinkovito

Avtomatizacija programa mi daje možnost, da ponudim dostopno ceno za storitev, ki je sicer zelo draga.
Program predeluješ v delih dneva in tedna, ki ti najbolj ustrezajo, vseeno pa v skladu z načrtom, kar prinese hitrejši proces.
Z vključitvijo skupine v načrtovanje spletne strani dobiš več mnenj ljudi, ki so mogoče celo tvoje idealne stranke
Vedela sem, da mora obstajati boljši način, da podjetja hitreje in ceneje pridejo do svoje srčne spletke.
Razvila sem spletni program Pripravi svojo srčno spletko, ki odpravlja vse slabosti indivudualnega načina podpore pri načrtovanju spletnih strani.

Ta program je PRAVA odločitev zate, če:

Svoj posel, svoj način dela in svoje stranke že dokaj dobro poznaš ali pa ti do tega le še malo manjka. Zavedaš se tudi svojih največjih izzivov, s katerimi se vsakodnevno srečuješ pri poslovanju.
tvoje vsebine na socialnih omrežjih in drugod so že vsaj približno skladne in se držiš nekega lastnega oblikovnega okvira
nočeš, da bi tvoja spletka bila "le še ena med mnogimi"
nisi tehnično podkovan-a in želiš ugotoviti kakšne možnosti sploh imaš s svojo spletko in kako bodo te možnosti vplivale nate in na obiskovalce tvoje nove spletne strani
želiš, da se obiskovalci tvoje spletne strani počutijo tako, kot se počutijo v tvoji družbi osebno
ti je izdelava spletne strani na tej točki poslovanja resnično pomembna in boš v njeno načrtovanje in kasneje izdelavo pripravljena vložiti nekaj časa (zato, da boš imela po izdelavi z njo kar se da malo dela)

Ni pa ta program primeren zate, če:

šele začenjaš s poslovanjem in v bistvu še ne poznaš zares svojega posla in strank (ta postavka ne velja, če se lotevaš posla, ki sloni izključno na prodaji v spletni trgovini)
razpolagaš z več kot 10.000 € za razvoj spletne strani po meri s pomočjo agencije, kjer bo za vsako področje zadolžena druga oseba
si v fazi poslovanja, ko delaš na masi - da pridobiš sledilce, prva naročila, mnenja, ...
Seveda to, da s poslovanjem šele začenjaš ne pomeni, da spletne strani sploh ne potrebuješ. Seveda jo, a je le-ta v tej fazi poslovanja lahko predvsem predstavitvene narave in ne more ravno vsebovati duše tvojega posla, ker je še nisi ustvaril-a. V programu pa ciljamo na to, da izdelamo načrt za spletno stran, ki bo dolgoročno ustrezala podjetju in tebi, kot osebi. Za izdelavo cenovno ugodne preproste spletne strani za začetek te vabim, da si ogledaš mojo ponudbo izdelave spletnih strani.

Ta program je PRAVI zame!

Želim se vpisati v program

Načrtovanje spletne strani v programu prinese številne koristi zate!

Končni cilj programa je izdelati natančen načrt tvoje spletne strani v obliki dokumenta s konkretnimi informacijami, teksti in fotografijami, ki jih bo tvoj izdelovalec spletne strani direktno uporabil za izdelavo tvoje spletne strani. Izdelava bo na podlagi tega dokumenta znatno cenejša in hitrejša. Poglej katerih vse področij se bomo v programu dotaknili. Če te zanima več pa klikni na gumb in poglej celotno vsebino programa.
Določila boš cilje spletne strani in načine, kako jih bo spletna stran dejansko dosegala.
Oblikovala boš celotno strukturo svoje nove spletne strani.
Pripravila boš tekste za pomembne strani na tvoji spletni strani (npr. domača stran, stran "O meni", prodajne strani, ...)
Spoznala boš, kako pisati tekste na način, da so prijazne za bralce in za strica Googla.
Izbrala in obdelala (po potrebi) boš fotografije, grafike in morebitne animacije, ki jih boš uporabila na spletni strani.
Izbraka boš pravo kombinacijo pisav za tvojo spletko
Izbrala boš pravo barvno paleto za svojo spletno stran
Oblikovala boš načrt za celotno uporabniško izkušnjo spletne strani, tudi za mobilno verzijo
Uredila boš vse pravne vidike spletne strani.
Izbrala boš najboljšega ponudnika gostovanja zase in izbrala tudi pravi paket gostovanja.
Izbrala boš PRAVEGA izdelovalca za svojo spletno stran, saj se boš iskanja lotila na pravi način.
Pri tem pa ne boš sama, saj te bom spremljala v 6 Zoom srečanjih in v zaprti Fb skupini "Pripravi svojo srčno spletko z Natašo", do katere dobiš doživljenjski dostop.
Poglej celotno vsebino programa

Kako bo potekalo načrtovanje spletne strani v programu?

Spletna učilnica LearnDash
Podporna skupina
Zoom srečanja
Q & A videi
Individualno svetovanje za vsakega tečajnika
Dodatni opcijski moduli

Za izvedbo tečaja sem izbrala spletno učilnico LearnDash, ki je ena najbolj priznanih spletnih učilnic na trgu. Je pregledna, za uporabnika preprosta in daje meni možnosti, ki bi jih rada omogočila svojim tečajnikom in tečajnicam.

Znotraj spletne učilnice prejmeš najprej vsa navodila za uporabo in za sledenje programu, potem pa se znotraj programa postopoma sprostijo različne vrste vsebin:

 • Video razlage
 • Video prikazi
 • .pdf dokumenti
 • Word dokumenti, ki jih lahko direktno urejaš
 • uporabne povezave do orodij, ki ti bodo načrtovanje spletne strani dodatno olajšala

Materiale in naloge boš predeloval-a v sebi ugodnem tempu, v udobju domače pisarne.

Vzporedno z začetkom programa boš povabljen-a v zaprto Fb skupino Pripravi svojo srčno spletko z Natašo. Članstvo ti ostane doživljenjsko.

Tako si lahko to skupino vzameš tudi kot pomemben vir novih potencialnih strank (odvisno od tega, v kateri dejavnosti deluješ).

Kar pa je pri tej skupini bistveno, je to, da boš redno deležen-a raznovrstnih mnenj o vprašanjih, ki jih boš postavil-a. Konec koncev so oni najboljši ocenjevalci tvoje nove spletke, saj nanjo gledajo kot laiki. Jaz pa bom vedno zraven "prislonila še svoj strokovni piskrček".

Povezovanje podjetnikov in podjetnic se je skozi ves čas mojega dela izkazalo kot najlažji način poslovne rasti, zato je v mojem programu na tem velik poudarek.

V zaprti Fb skupini boš lahko:

 • prosil-a za mnenje o katerikoli fazi priprave načrta za spletno stran,
 • dajal-a svoje mnenje drugim,
 • se povezal-a z drugimi podjetniki in podjetnicami,
 • ves čas obveščena o vseh novostih v programu, ki ti ostane doživljenjsko (to pa pomeni, da ti bodo vedno na voljo na novo dodane vsebine)
Vsak Torek bo Zoom srečanje, kjer bomo temo tedna poglobili, dodali še kakšno malenkost, predvsem na področjih, ki jih je težko posploševati.

Znotraj spletne učilnice bo vedno na voljo obrazec za oddajo vprašanj v povezavi s tekočo snovjo. Na ta vprašanja bom po potrebi odgovarjala v videih v živo v zaprti Fb skupini.

Z vključitvijo v program si avtomatsko upravičen-a do 1 h brezplačnega posveta po tem, ko zaključiš vse lekcije programa. Običajno je najbolj smiselno to na koncu, ko je tvoj dokument za izdelovalca že v celoti pripravljen in potrebuješ komentar nanj. Tako bova skupaj celoten dokument pregledala-i in podala bom svoja priporočila za popravke.

Ko se prebiješ do konca programa znotraj spletne učilnice dobiš dostop do obrazca, preko katerega boš lahko sam-a izbrala termin brezplačnega posveta, ki ti bo najbolj ustrezal.

Skozi osnovni program boš ugotovil-a katere funkcionalnosti so tiste, ki jih boš vključil-a v svojo spletko. Na podlagi tega lahko potem po zaključku osnovnega programa izbiraš med naslednjimi dodatnimi opcijskimi moduli, katerih cene so zate nižje kot za vse, ki se predhodno ne udeležijo programa Pripravi svojo srčno spletko:

Spletna trgovina

Cena: 59,95 €

Modul spletna trgovina ti toplo priporočam v primeru, da nameravaš imeti spletno trgovino s fizičnimi izdelki. Znotraj dodatnega modula boš "izdelala" naslednje:

 • Ustrezno boš kategorizirala svoje izdelke
 • Odločila se boš, po katerih lastnostih se bodo tvoji izdelki filtrirali in iskali po strani
 • oblikovala boš celotno uporabniško izkušnjo v spletni trgovini in izvedela kakšne možnosti o dodatnih funkcionalnostih imaš
 • napisal-a boš vse opise za svoje izdelke
 • izbrala in mogoče celo obdelal-a boš fotografije za svoje izdelke
 • izbral-a boš najboljše načine plačil za tvoje potrebe in potrebe tvojih strank ter vzpostavila uporabniške račune, ki jih boš potrebovala za povezavo s spletno trgovino
 • določil-a boš načine dostave in postavila pravo ceno za dostavo

Na splošno boš imela možnost vprašati karkoli.

Blog

Cena: 29,95 €

Modul blog ti priporočam, če nameravaš v največji meri uporabiti Blog kot svoj magnet za obisk spletne strani. Znotraj programa se naučiš:

 • Kako Blog optimizirati tako, da bo skoraj nemogoče, da stranka ne bi naredila tistega, kar želiš
 • še bolje pisati magnetne vsebine, ki jih imajo radi bralci in tudi Google

Rezervacijska platforma za storitve

Cena: 29,95 €

Modul rezervacijska platforma za storitve ti priporočam, če nameravaš sprejemati rezervacije za termine v tvojem salonu katerekoli vrste. Modul je namenjen le sprejemanju rezervacij za storitve in ne za nastanitve, saj obstajajo za rezervacije nastanitev zunanja orodja, ki so veliko bolj zmogljiva, kot katerokoli orodje, ki ga lahko namestiš direktno v Wordpress. Seveda se vsa ta orodja lahko vključijo z integracijo na tvojo Wordpress spletno stran, a ti bodo vsebinsko pri tem pomagali strokovnjaki, ki so te rešitve razvili. V modulu Rezervacijska platforma urediš naslednje:

 • Spoznaš različne (brezplačne in plačljive) načine za sprejemanje rezervacij in konkretno izbereš vtičnik, ki bo za tvoje potrebe in želje najprimernejši v poplavi vse ponudbe
 • oblikuješ celotni načrt z vsemi informacijami za nastavitev rezervacijskega sistema, na podlagi katerega lahko izdelovalec spletne strani od začetka do konca izdela rezervacijsko platformo zate
 • pripraviš e-poštna obvestila za stranke (teksti)
 • pripraviš opise storitev in jih ustrezno kategoriziraš

Dodatni moduli se izvedejo izključno s pridobitvijo materialov v spletni učilnici. Dodatna podpora je preko osebne komunikacije (klic, e-pošta, ...).

Rezervacijska platforma za storitve

Cena: 49,95 €

Modul rezervacijska platforma za storitve ti priporočam, če nameravaš sprejemati rezervacije za termine v tvojem salonu katerekoli vrste. Modul je namenjen le sprejemanju rezervacij za storitve in ne za nastanitve, saj obstajajo za rezervacije nastanitev zunanja orodja, ki so veliko bolj zmogljiva, kot katerokoli orodje, ki ga lahko namestiš direktno v Wordpress. Seveda se vsa ta orodja lahko vključijo z integracijo na tvojo Wordpress spletno stran, a ti bodo vsebinsko pri tem pomagali strokovnjaki, ki so te rešitve razvili. V modulu Rezervacijska platforma urediš naslednje:

 • Spoznaš različne (brezplačne in plačljive) načine za sprejemanje rezervacij in konkretno izbereš vtičnik, ki bo za tvoje potrebe in želje najprimernejši v poplavi vse ponudbe
 • oblikuješ celotni načrt z vsemi informacijami za nastavitev rezervacijskega sistema, na podlagi katerega lahko izdelovalec spletne strani od začetka do konca izdela rezervacijsko platformo zate
 • pripraviš e-poštna obvestila za stranke (teksti)
 • pripraviš opise storitev in jih ustrezno kategoriziraš

Dodatni moduli se izvedejo izključno s pridobitvijo materialov v spletni učilnici. Dodatna podpora je preko osebne komunikacije (klic, e-pošta, ...).

Želim ustvariti svojo srčno spletko

Tvoja investicija v spletko, ki te bo pri poslovanju in prodaji podpirala še vrsto let

sedaj na voljo po akcijski ceni v predprodaji

345 €

295 €
Želim se vpisati v program

Zagotovo imaš še veliko vprašanj

Prebrskaj med že pripravljenimi vprašanji in odgovori. Če informacije, ki jo potrebuješ tukaj ni, me kontaktiraj na način, ki ti najbolj ustreza.
Koliko časa mi bo vzel program?
Program je zastavljen tako, da si vsak delovni dan vzameš med 30-60 minut časa in tako v manj kot enem mesecu predelaš celoten program. Seveda delaš v svojem tempu in je lahko ta čas krajši ali daljši. Veliko pa je odvisno tudi od kompleksnosti tvoje spletne strani, saj bo velik del predstavljalo kreiranje vsebin za posamezne podstrani.
Kaj, če po začetku programa ugotovim, da to ni bila prava odločitev zame?
V času 7 dni od začetka programa, če ugotoviš, da v tem programu zate ni dodane vrednosti in mi podaš tehtne razloge, ti povrnem celotno kupnino. Čisto normalno je, da se kdaj zmotimo in ocenimo, da je za nas nekaj primerno, čeprav ni. Kupnina bo vrnjena v 14 dneh od podaje zahtevka za vračilo. Prosim, da razumeš, da lahko sprejemam vračila le v primerih res tehtnih razlogov.
Kaj se zgodi z vsebinami po koncu programa?
Vsebine so ti na voljo doživljenjsko. Upravičena si tudi do vseh izboljšav programa. Program se bo namreč posodabljal v skladu s trenutnimi trendi, da bo vedno vsebina aktualna. Obvestila o posodobitvah vsebine bodo tudi vedno v tvojem uporabniškem računu tako, da boš vedno obveščena.
pogosta-vprasanja-in-odgvori-pripravi-nacrtovanje-spletne-strani-pripravi-svojo-srcno-spletko

Ne odlašaj! Poskrbi, da bo tvoja spletka izstopala iz povprečja!

Po kliku na spodnji gumb izberi način plačila, ki ti najbolj ustreza (Paypal ali kreditna kartica). Če bi ti bilo ljubše plačati preko TRR-ja me pokliči ali mi piši, da ti pripravim predračun in odklenem dostop do programa.

195€
Želim izdelati načrt za svojo spletno stran
O podjetju
srcna-spletka-logo-transparent
Srčna spletka, Nataša Kukovič s.p., Pohorska cesta 2, 2317 Oplotnica
DŠ: 21965145
kONTAKT IN PODPORA
Po e-pošti: 24/7 na info@srcna-spletka.com.
Telefonska podpora:
Torek - Četrtek: 9:00 - 15:00
Tel. št.: 00386 (0)70 417 798
Skozi izdelavo srčne spletke te popeljem v svet sr(e)čnega podjetništva!
Rezerviraj termin za osebni pogovor z mano (Zoom)Pošlji povpraševanje za izdelavo nove spletke
Topheartenvelopepaperclipbookusersmartphonequestion-circlearrow-right-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram