MNENJA

srčnih podjetnic

Nataša te popelje od čiste teme do magnetne spletne strani tako, da od nje nikoli ne slišiš besed, kot so "to ni mogoče" ali "ooo, to pa jaz ne bi delala" in podobne. Spletno stran sem delala že s številnimi izvajalci, ampak z Natašo mi je končno uspelo. Pa ne samo to. Cel proces je bil lahkoten, simpl in z njo sem se vedno počutila, da imam prav, tudi, ko nisem imela. Haha. Malo heca 🙂 Hvala, draga Nataša.

Sara Hrovatič, sarahrovatic.com

Pri sodelovanju z Natašo Kukovič ob izdelavi spletne strani imam zelo pozitivne izkušnje. Vse nam strankam nerazumljive postopke in informacije, vedno razloži na preprost, prijazen in razumljiv način. Poleg svojega znanja, ki ga posreduje, vedno prisluhne mnenju in želji stranke in se potrudi te želje tudi uresničiti, da je končni izdelek res tak, kot si ga stranka želi. Svoje delo opravlja srčno. Prijazna, komunikativna oseba, kateri lahko zaupaš.

Darja Dimec, kmetija-dimec.si

Ga. Nataša Kukovič je postavitev spletne trgovine opravila profesionalno, hitro in z veliko mero razumevanja, kaj kot stranka želim. Znala mi je tudi svetovati, kakšne so najboljše rešitve glede sestavnih delov spletne trgovine. Pohvalim lahko tudi njeno prijaznost, umirjenost, potrpežljivost in samoiniciativnost.

Sanja Počivalšek, naravno-doreja.si

Sodelovanje z Natašo pri izdelavi spletne strani mi je bilo v veliko veselje. Nataša je zelo hitra, prilagodljiva in strokovno podkovana na svojem področju. Njeni nasveti in pomoč pri izdelavi so mi pomenili veliko podporo pri nastajanju moje spletne strani. Stran, ki je nastala pa je ravno takšna, kot sem si jo želela. Natašo z veseljem priporočim vsakomur, ki želi imeti lepo spletno stran, po svojih željah, ki pa je tudi zelo funkcionalna in odlično tehnično pripravljena.

Maja Buzakovič

Od prvega dne sem ji zaupala, sedaj ji zaupam še bolj. Poslušala in dejansko slišala je vse, kar sem si želela in dostavila spletno stran, ki jo s ponosom pokažem in objavim. Čeprav je taka nestandardna in ona pravi, da bi jo kak grafični oblikovalec verjetno obesil, ker ni nič tipična, me predstavlja točno takšno kot sem - posebno in osebno. Več bi moralo biti ljudi, ki se v svoje stranke tudi tako poglobijo. Brez tega je tak izdelek nemogoče ustvariti.

Tamara Andrašič, tamaraandrasic.si

Z Natašo je res prijetno in korektno sodelovanje. Ker je bila naša spletna stran že zelo zastarela, kar veliko stvari že ni bilo mogoče urejati, sem iskal nove ponudnike. Slučajno sem zasledil tudi Natašo Kukovič in navezal stik preko maila. Od vseh ostalih ponudnikov in izdelovalcev spletnih strani se mi je zdela najbolj primerna in korektna, saj sem na vsa moja vprašanja in želje dobil takojšen in obširen odgovor in tudi strokovne nasvete. Na vse moje želje, predloge, pripombe in ideje se je takoj odzvala in mi strokovno svetovala kako jih izvesti in vsakič sva našla skupno najboljšo rešitev. S spletno stranjo in spletno trgovino sem zelo zadovoljen, mislim, da bolje ne bi mogli imeti. Najboljše pri izdelavi je bilo dejstvo, da ima posluh za vse moje želje in predloge, ki jih potem strokovno izvede in takoj da v predogled, tako, da sem imel vedno dostop in vpogled ob vsaki spremembi in dopolnitvi spletne strani. Gospa Nataša se še vedno takoj odzove na kakršnokoli mojo novo idejo ali dodatek v spletno stran ali trgovino. Z veseljem jo priporočam vsem, ki si želijo pregledno, enostavno za upravljanje in kvalitetno spletno stran.

Anton Vrbnjak, turisticna-kmetija-vrbnjak.si

Sodelovanje z Natašo je bilo korektno, strokovno in ažurno. Najbolj pa mi je všeč, da je prisluhnila meni, se poglobila v moje storitve in naredila spletno stran točno takšno, kot sem si želela. Da me stranka začuti.

Simona Emeršič, dotiklahkostnosti.si

Hitro, poceni, fenomenalno. Kar poglejte sami in vam bo vse jasno.

Katrin Vidnar, ornamentspa.eu

Sodelovanje z go. Natašo je bilo korektno, izdelava hitra, neoporečna. Tudi podpora po izdelavi odlična.

Evgen Stenovec, izterjave-ases.si

Pridružite se skupnosti zadovoljnih podjetnic tudi vi!

Z mano pridete do spletne strani, ki dela točno tisto, kar potrebujete, je aktivna in vedno aktualna ter je unikatna. Kliknite gumb in rezervirajte svoj termin za uvodni razgovor.
Rezervirajte termin
O podjetju
srcna-spletka-logo-transparent
Srčna spletka, Nataša Kukovič s.p., Pohorska cesta 2, 2317 Oplotnica
DŠ: 21965145
kONTAKT IN PODPORA
Po e-pošti: 24/7 na info@srcna-spletka.com.
Telefonska podpora:
Torek - Četrtek: 9:00 - 15:00
Tel. št.: 00386 (0)70 417 798
Skozi izdelavo srčne spletke te popeljem v svet sr(e)čnega podjetništva!
Rezerviraj termin za osebni pogovor z mano (Zoom)Pošlji povpraševanje za izdelavo nove spletke
Topheartenvelopebookusersmartphonearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram