Izobraževanje

Izobraževanje je pri nas, malih podjetnikih in podjetnicah ključnega pomena. Ampak, ali ni frustrirajoče, ko se želiš naučiti nečesa, kar veš, da ti bo prišlo prav pri poslovanja, potem pa ugotoviš, da enostavno ne moreš slediti programu ali gradivu, ki ga o nečem dobiš? Enostavno je napisano tako strokovno, da bi potreboval-a tečaj še pred tečajem, ki si ga kupila. 

Jaz te v svojih programih do znanja popeljem lahkotno, s posluhom za TVOJ tempo in v TVOJEM jeziku!

Poglej si moje srčne programe za tvoj hitrejši in večji uspeh na spletu.
izdelava-spletnih-mest-trgovin-strani-srcna-spletka

Spletni programi za sr(e)čno podjetništvo

Poglej si spletne programe, ki jih imam pripravljene zate. Če raje delaš sam-a, v svojem tempu pa me kontaktiraj in preverila-i bova, kako ti lahko pomagam do bolj sproščenega podjetniškega življenja.
Pripravi svojo srčno spletko
Izdelaj svojo srčno spletko
Sr(e)čno podjetništvo

Veš, da je nova spletna stran nujna za tvoj poslovni napredek, ampak enostavno nisi prepričana, kako se vsega skupaj pravilno lotiti, ker si ne želiš:

  • Postati le "še enden-ena izmed mnogih" na trgu s tvojo storitvijo, ampak hočeš zares izstopati in s svojo spletko narediti vtis na obiskovalce,
  • standardne spletne strani, ki te ne zares predstavlja in ne predstavlja duše tvojega posla,
  • spletke, s katero bo več dela, kot koristi, ampak hočeš spletko, ki ti bo tvoj vsakdan dodatno olajšala,
  • spletke izdelovati 1 leto, ti bi rada s svojo spletko začela prodajati čim prej,
  • po nekaj mesecih vse spreminjati, ker ti več ne bo všeč,
  • izbrati napačnega izvajalca za izdelavo spletke,
  • postati še eden od propadlih projektov izdelave spletke,

V spletnem programu Pripravi svojo srčno spletko dosežeš vse to. Po korakih te peljem do temeljitega načrta tvoje spletke, ampak te pri tem ne obremenjujem s preveč tehničnimi stvarmi, ki bi te obremenile in kradle energijo, ki jo potrebuješ za opravljanje storitev ali izdelavo izdelkov za svoje srčne stranke.

Kar pa je še bolje, z mojim programom prihraniš mesece dragocenega časa, ki bi jih sam-a porabil-a za raziskovanje in pripravo teh vsebin, prihraniš pa tudi znaten kupček denarja, saj bo z načrtom, ki ga boš v programu izdelala, tvoja spletka kar naenkrat cenejša, mogoče celo za 50 %!

Wauuu, o tem programu pa MORAM izvedeti več

Ta program je pravi zate, če se udeležiš programa "Pripravi svojo srčno spletko" in ugotoviš, da bi spletno stran zase lahko izdelal-a sam-a, seveda ob moji podpori, ko se ti zatakne.

Dejstvo je namreč, da je velika večina (kar cca. 90 %) spletk, ki jih izdelajo podjetniki in podjetnice sami, niso ustrezno izdelane, zato pride do nizke uvrstitve na Googlu, počasnosti sistema, v skrajnih primerih pa celo do nedelovanja.

Ob udeležbi v programu boš izdelal-a lastno spletko, jaz pa jo bom še pregledala in podala vse ostale informacije, ki jih potrebuješ, da bo tvoja spletka res takšna, kot mora biti. 

Glede na to, za kakšen program se odločiš, je na tebi, ali prevzameš le tisti del izdelave, ki je povezan z dizajnom, jaz pa uredim tehnične stvari, ali vse v kompletu prepustiš meni. Tako prihraniš veliko denarja in poskrbiš, da je tvoja spletka vseeno tehnično ustrezna.

Spletno stran boš v tem programu izdelal-a z orodjem Elementor, za katerega dobiš pri meni tudi licenco po veliko nižji ceni, kot, da jo kupiš sam-a. S tem orodjem dobiš brez programiranja možnost, da izdelaš res napredno in dovršeno spletko kar sam-a.

Programa se lahko udeležijo izključno udeleženci in udeleženke programa Pripravi svojo srčno spletko, zato o tem programu dobiš več informacij znotraj le-tega ali pri meni na 070 417 798 ali na natasa@srcna-spletka.com.

Program Sr(e)čno podjetništvo je v pripravi za leto 2022. Namenjen ti je, če si sit-a tradicionalnega načina podjetništva, kjer je edino merilo uspeha denar in status. 

Jaz že od začetka poslovanja delujem po principu sr(e)čnega podjetništva, zato si štejem kot svoje poslanstvo širiti to novo paradigmo v slovenskem podjetniškem prostoru.

Program bo zelo zanimiv. 

Prijavi se na novice in bodi obveščen-a ob zagonu programa.

Pridruži se mi na sr(e)čni podjetniški poti skozi pridobivanje koristnih znanj.

Kontaktiraj me
O podjetju
srcna-spletka-logo-transparent
Srčna spletka, Nataša Kukovič s.p., Pohorska cesta 2, 2317 Oplotnica
DŠ: 21965145
kONTAKT IN PODPORA
Po e-pošti: 24/7 na info@srcna-spletka.com.
Telefonska podpora:
Torek - Četrtek: 9:00 - 15:00
Tel. št.: 00386 (0)70 417 798
Skozi izdelavo srčne spletke te popeljem v svet sr(e)čnega podjetništva!
Rezerviraj termin za osebni pogovor z mano (Zoom)Pošlji povpraševanje za izdelavo nove spletke
Topheartenvelopebookusersmartphonecross-circlearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram