Kako predati znanje preko spleta?

Brezplačni webinar

21.2.2022 ob 8:30 preko aplikacije Zoom.
Povezavo prejmeš neposredno po prijavi. 
Za prijavo na voljo le še
00
dni
:
00
ur
:
00
minut
:
00
sekund
Klikni za prijavo
Veš, da večina nezadovoljstva v povezavi s spletnimi stranmi izvira iz neustreznega poznavanja možnosti, ki jih podjetnica ima na voljo za reševanje specifičnih problemov?
Že dolgo govorim, da je načrtovanje ključ do uspeha spletne strani. Tako je tudi, ko se odločiš, da boš preko spleta podajala svoje znanje. Naj gre za brezplačno ali plačljivo znanje, v vsakem primeru je to pametno načrtovati in tako potegniti maksimum iz tega. 

Če za predajo znanja na spletu izbereš tisto najboljšo rešitev  zase se ti obetajo predvsem naslednje koristi:
Sebi olajšamo proces predaje znanja.
Maksimiziramo svoj zaslužek tako, da si uredimo čim boljšo avtomatizacijo procesa, ki posledično pomeni manj aktivnega časa za predajo znanja s strani "učitelja".
Z avtomatizacijo prodaje nam ni treba biti vpet v vsak proces nakupne odločitve potencialne stranke. 
Zaradi premisleka o vseh vidikih izvedbe bo tudi za tečajnika sprejemanje znanja bolj lahkotno in tak tečajnik vas bo z veseljem priporočil naprej.
Tudi iz brazplačnih znanj boš potegnila veliko, predvsem pa verjetno veliko strank.
Odločila sem se pripraviti brezplačen webinar, v katerem bom predstavila možnosti za predajo znanja preko spleta, ti pa me lahko vprašaš karkoli.
divider-srcna-spletka

Ta webinar je PRAVA odločitev zate, če:

že imaš kakšen spletni program, kakšno spletno učilnico ali kaj podobnega, pa ti pri vsem skupaj nekaj "ne štima". Mogoče ti je vse prezakomplicirano, mogoče ti je predrago, mogoče ti je premalo zmogljivo, ...
v kratkem nameravaš začeti s kakšnih spletnim programom, ki bi ga rada ljudem približala na zanje najboljši možen način, ob tem pa tudi sebi ne nakopati preveč dela.
se še odločaš ali bi se tega lotila, ker nekako nimaš informacij, ki jih potrebuješ, da bi končno lahko naredila ta korak.

Webinar bo potekal v 3 fazah

#1
Predstavitev najpogostejših načinov predaje znanja
#2
Predstavitev posameznih možnosti iz finančnega, funkcionalnega in organizacijskega vidika
#3
Vaša vprašanja

Ta webinar je PRAVI zame!

Želim se prijaviti na webinar

Pa še nekaj tehničnih informacij ...

Način izvedbe
Kaj, če se webinarja ne bom mogla udeležiti?
Kdaj lahko postavim svoje vprašanje?
Ali je seminar resnično brezplačen?
Kaj pa, če nočem, da me ljudje potem gledajo na posnetku?

Seminar se bo izvedel preko aplikacije Zoom. Povezavo prejmeš takoj ob prijavi na posredovan e-poštni naslov.

Seminar lahko, da bo kar dolg. 2 uri je neka minimalna ocena, vsekakor pa se lahko ob večjem številu udeležencev hitro "zavleče". Saj veš, kako je, ko začnemo čvekati :D.

V 48 urah po izvedbi boš prejela na svoj e-poštni naslov povezavo do posnetka materiala. Posnetek boste dobili vsi prijavljeni, tudi tisti, ki se seminarja ne boste mogli udeležiti.

V obrazcu je že prva možnost, kjer lahko izpostaviš specifične stvari o tej temi, ki te zanimajo in mi jih lahko napišeš. Na ta vprašanja bom odgovorila med samo osnovno predstavitvijo. Enostavno bom izpostavljene tematike vključila v začetni del seminarja. 

Seveda pa bo tudi na koncu čas za vprašanja udeležencev. Pa tudi vmes lahko kadarkoli pomahaš in vprašaš, ko se ti utrne ideja. 

Vsekakor ni cilj, da samo jaz govorim, želim, da se razvije konstruktivna debata, od katere bomo vsi dobili maksimalno količino koristnih informacij za svoj posel.

Dobrodošle bodo tudi morebitne tvoje izkušnje na področju podajanja znanja, če jih slučajno imaš.

Ja, seveda! Za vse prijavljene je popolnoma brezplačen. Moje plačilo je to, da vem, da sem nekomu pomagala, da bo že v štartu sprejel pravo odločitev preden se ltoi podajanja znanja preko spleta. 

No, je še ena malenkost! Posnetek tega seminarja bom nadalje uporabljala za svoje stranke, ki jih bodo zanimale možnosti, ki jih imajo pri uvedbi spletnih učilnic in podobnih rešitev. Ker sedaj te stvari na tedenski ravni večkrat razlagam različnim ljudem. Tak posnetek bo zame res pomenil velik prihranek časa.

Seveda ga lahko kadarkoli uporabiš tudi ti.

Nič zato. Če ne želiš, da bi bila vidna na posnetku, ko ga bodo gledali drugi enostavno izklopi kamero na začetku seminarja, med seminarjem pa vklopi le zvočnik takrat, ko želiš kaj vprašati. 

Izklop zvočnikov in kamer bo tako ali tako na začetku v delu, ko bo bolj "predavanje", odsvetovan zaradi zagotavljanja hitrega delovanja platforme.

Na koncu, ko bo čas za vaša vprašanja pa te pozivam, da se le pogumno pokažeš. Z veseljem bi te spoznala tudi vizualno :).

Prijavi se na brezplačni seminar

O podjetju
srcna-spletka-logo-transparent
Srčna spletka, Nataša Kukovič s.p., Pohorska cesta 2, 2317 Oplotnica
DŠ: 21965145
kONTAKT IN PODPORA
Po e-pošti: 24/7 na info@srcna-spletka.com.
Telefonska podpora:
Torek - Četrtek: 9:00 - 15:00
Tel. št.: 00386 (0)70 417 798
Skozi izdelavo srčne spletke te popeljem v svet sr(e)čnega podjetništva!
Rezerviraj termin za osebni pogovor z mano (Zoom)Pošlji povpraševanje za izdelavo nove spletke
Topheartenvelopepaperclipbookusersmartphonearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram