bREZPLAČNI WEBINARJI

vsak mesec
Vsak mesec bomo spregovorili o drugi temi, zanimivi za vaš nastop na spletu. Če med razpisanimi temami ni česa, kar vas zanima imate možnost podati tudi svoje predloge.
Preverite razpisane webinarje

Dragi podjetnik, draga podjetnica!

Kot podjetniki moramo imeti lovke vsepovsod. Včasih pa je izziv pridobiti znanje, ki ga potrebujemo, zaradi česar delamo neljube napake, ki nas dolgoročno lahko veliko stanejo.

Zato sem se odločila vsak 3. ponedeljek v mesecu narediti brezplačen webinar na temo iz sveta spletnega nastopa podjetij.

Teme so razpisane vnaprej, dokler na določeno temo ni prijav pa so možne tudi spremembe. 

Z veseljem sprejmem tudi vaše predloge in jih vključim v urnik.

Iz srca se veselim, da vas spoznam (ali ponovno vidim) na katerem od mojih webinarjev.

Webinarji bodo potekali v 3 fazah

Moja predstavitev tematike
Pregled tematike iz finančnega, organizacijskega in uporabniškega vidika
Vaša vprašanja, debata in povezovanje

Pa še nekaj tehničnih informacij ...

Termin in način izvedbe
Kaj, če se webinarja ne bom mogla udeležiti?
Kdaj lahko postavim svoje vprašanje?
Ali je webinar resnično brezplačen?
Kaj pa, če nočem, da me ljudje potem gledajo na posnetku?

Webinar se bo izvajal vsak 3. ponedeljek v mesecu ob 8:30. 

Predvideno trajanje je 2 uri, se pa ob večjem številu udeležencev lahko hitro "zavleče".

Seminar se bo izvedel preko aplikacije Zoom. Povezavo prejmeš neposredno po prijavi preko spletne strani na posredovan e-poštni naslov.

V 48 urah po izvedbi boš prejela na svoj e-poštni naslov povezavo do posnetka materiala. Posnetek boste dobili vsi prijavljeni, tudi tisti, ki se seminarja ne boste mogli udeležiti.

V obrazcu je že prva možnost, kjer lahko izpostaviš specifične stvari o tej temi, ki te zanimajo in mi jih lahko napišeš. Na ta vprašanja bom odgovorila med samo osnovno predstavitvijo. Enostavno bom izpostavljene tematike vključila v začetni del seminarja. 

Seveda pa bo tudi na koncu čas za vprašanja udeležencev. Pa tudi vmes lahko kadarkoli pomahaš in vprašaš, ko se ti utrne ideja. 

Vsekakor ni cilj, da samo jaz govorim, želim, da se razvije konstruktivna debata, od katere bomo vsi dobili maksimalno količino koristnih informacij za svoj posel.

Dobrodošle bodo tudi morebitne tvoje izkušnje na področju podajanja znanja, če jih slučajno imaš.

Ja, seveda! Za vse prijavljene je popolnoma brezplačen. Moje plačilo je to, da vem, da sem nekomu pomagala, da bo že v štartu sprejemal prave odločitve pri izgradnji svoje spletne prisotnosti. 

S prijavo na katerikoli dogodek mi dovoliš tudi, da posnetek uporabljam naprej za informiranje svojih strank. Posnetek ne bo nikoli objavljen javno (vsaj iz moje strani ne), bodo ga pa videvale moje stranke, ki jih bo ta tematika zanimala.

Seveda ga lahko kadarkoli uporabiš tudi ti, prosim le, da sem v vsaki objavi na nek način označena ali pa naj bo posnetku vedno dodana povezava do moje spletne strani.

Nič zato. Če ne želiš, da bi bila vidna na posnetku, ko ga bodo gledali drugi enostavno izklopi kamero na začetku seminarja, med seminarjem pa vklopi le zvočnik takrat, ko želiš kaj vprašati. 

Izklop zvočnikov in kamer bo tako ali tako na začetku v delu, ko bo bolj "predavanje", odsvetovan zaradi zagotavljanja hitrega delovanja platforme.

Na koncu, ko bo čas za vaša vprašanja pa te pozivam, da se le pogumno pokažeš. Z veseljem bi te spoznala tudi vizualno :).

V vsakem primeru pa ... Saj veš... Skrivati v spletnem marketingu se je praktično nemogoče. Če imaš pri tem izziv te pozivam, da je to tvoj prvi krat :)

Poglejte urnik planiranih webinarjev in se prijavite na tiste, ki vas zanimajo

Število udeležencev je za vsak webinar omejeno na 25.

Ni razpisana tema, ki vas zanima?

Podajte svoj predlog!
O podjetju
srcna-spletka-logo-transparent
Srčna spletka, Nataša Kukovič s.p., Pohorska cesta 2, 2317 Oplotnica
DŠ: 21965145
kONTAKT IN PODPORA
Po e-pošti: 24/7 na info@srcna-spletka.com.
Telefonska podpora:
Torek - Četrtek: 9:00 - 15:00
Tel. št.: 00386 (0)70 417 798
Skozi izdelavo srčne spletke te popeljem v svet sr(e)čnega podjetništva!
Rezerviraj termin za osebni pogovor z mano (Zoom)Pošlji povpraševanje za izdelavo nove spletke
Topheartenvelopebookusersmartphonearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram