Baza znanja

baza-znanja-srcna-spletka

Obišči moj video kanal na Youtubu

Izpostavljeno:
Prijava na novice

Aktualno

November 26, 2021
Dejstvo je, da je načrtovanje spletne strani bistveno, da prideš do spletne strani, ki resnično izpolnjuje svoj cilj. Velika razlika pa je, ali se procesa načrtovanja lotiš sam-a, ali vključiš strokovnjaka. V članku preveri, kako ti strokovnjak pomaga pri načrtovanju spletne strani.
Beri naprej
November 23, 2021
Načrtovanje spletne strani je praktično edini način, da lahko prideš do spletne strani, ki resnično predstavlja tvoj najpomembnejši prodajni medij in najboljšega poslovnega asistenta. V zapisu ti skozi razlago x običajnih situacij znotraj procesa izdelave spletnih strani razložim, zakaj je tako zelo pomembno načrtovati spletno stran.
Beri naprej
October 11, 2021
Kot uporabnik-ca spleta si zagotovo že opazil-a, da je na spletu vse preveč enakih, podobnih, enizvirnih spletnih strani in spletnih trgovin. Kot oseba, ki želiš na trgu izstopati, nikakor ne želiš postati “še ena izmed mnogih”. Zato potrebuješ unikatno spletno stran, kot si unikaten-a tudi ti sam-a.
Beri naprej
October 11, 2021
Ti je dovolj tega, da nimaš ene prave, trajne, lastne spletne platforme, ki bi te v celoti predstavila tako, kot TI želiš? Preveri vse prednosti lastnega spletnega mesta, ki lahko postane tvoj najboljši poslovni asistent.
Beri naprej
October 11, 2021
Si sit-a tradicionalnega principa poslovanja, kjer je pomemben le denar in velja, da v poslu ni prijateljev? S konceptom Sr(e)čnega podjetništva ti s so-društvenicami pokažemo, da je možno tudi drugače!
Beri naprej
O podjetju
srcna-spletka-logo-transparent
Srčna spletka, Nataša Kukovič s.p., Pohorska cesta 2, 2317 Oplotnica
DŠ: 21965145
kONTAKT IN PODPORA
Po e-pošti: 24/7 na info@srcna-spletka.com.
Telefonska podpora:
Torek - Četrtek: 9:00 - 15:00
Tel. št.: 00386 (0)70 417 798
Prenesi brezplačni priročnik "6 korakov načrtovanja spletne strani"
Klikni tukaj
kORISTNE POVEZAVE
Copyright © 2021 Vse pravice pridržanePolitika zasebnostiSplošni pogojiZemljevid spletne strani
Topenvelopesmartphonearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram