Baza znanja

blog-srcna-spletka-nasveti-srcne-spletke-ustvarjalnica-srcnosti
11 oktobra, 2021

9 koristi lastne spletne strani

Ti je dovolj tega, da nimaš ene prave, trajne, lastne spletne platforme, ki bi te v celoti predstavila tako, kot TI želiš? Preveri vse prednosti lastnega spletnega mesta, ki lahko postane tvoj najboljši poslovni asistent.
Beri naprej
11 oktobra, 2021

Prednosti unikatne spletne strani

Kot uporabnik-ca spleta si zagotovo že opazil-a, da je na spletu vse preveč enakih, podobnih, enizvirnih spletnih strani in spletnih trgovin. Kot oseba, ki želiš na trgu izstopati, nikakor ne želiš postati “še ena izmed mnogih”. Zato potrebuješ unikatno spletno stran, kot si unikaten-a tudi ti sam-a.
Beri naprej
11 oktobra, 2021

Sr(e)čno podjetništvo

Si sit-a tradicionalnega principa poslovanja, kjer je pomemben le denar in velja, da v poslu ni prijateljev? S konceptom Sr(e)čnega podjetništva ti s so-društvenicami pokažemo, da je možno tudi drugače!
Beri naprej
23 novembra, 2021

5 prednosti načrtovanja spletne strani

Načrtovanje spletne strani je praktično edini način, da lahko prideš do spletne strani, ki resnično predstavlja tvoj najpomembnejši prodajni medij in najboljšega poslovnega asistenta. V zapisu ti skozi razlago x običajnih situacij znotraj procesa izdelave spletnih strani razložim, zakaj je tako zelo pomembno načrtovati spletno stran.
Beri naprej
26 novembra, 2021

5 načinov, kako ti strokovnjak pomaga pri načrtovanju spletne strani

Dejstvo je, da je načrtovanje spletne strani bistveno, da prideš do spletne strani, ki resnično izpolnjuje svoj cilj. Velika razlika pa je, ali se procesa načrtovanja lotiš sam-a, ali vključiš strokovnjaka. V članku preveri, kako ti strokovnjak pomaga pri načrtovanju spletne strani.
Beri naprej
2 februarja, 2022

Vavčer za digitalni marketing - Kruta resnica

Vavčer za digitalni marketing prinaša številne koristi za podjetnike. Obenem pa lahko za podjetje predstavlja pravo nočno moro. Preveri, kakšne so nevarnosti koriščenja vavčerja in kako se jim izogniti.
Beri naprej
O podjetju
srcna-spletka-logo-transparent
Srčna spletka, Nataša Kukovič s.p., Pohorska cesta 2, 2317 Oplotnica
DŠ: 21965145
kONTAKT IN PODPORA
Po e-pošti: 24/7 na info@srcna-spletka.com.
Telefonska podpora:
Torek - Četrtek: 9:00 - 15:00
Tel. št.: 00386 (0)70 417 798
Skozi izdelavo srčne spletke te popeljem v svet sr(e)čnega podjetništva!
Rezerviraj termin za osebni pogovor z mano (Zoom)Pošlji povpraševanje za izdelavo nove spletke
Topheartenvelopebookusersmartphonearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram