6 korakov načrtovanja spletne strani

Brezplačni priročnik
divider-srcna-spletka

Kako mi bo koristil brezplačni priročnik?


Temeljit načrt spletne strani ti lahko prihrani do 1.000 € in do 6 mesecev časa pri izdelavi nove spletne strani. S temeljitim načrtom namreč izdelovalcu zagotoviš informacije, ki jih potrebuje, da lahko hitreje in lažje tvojo spletno stran izdela. Prav tako v procesu načrtovanja izbereš prave funkcionalnosti in tako takoj izločiš tiste, ki bi le pomenile dodaten strošek, ne bi pa predstavljale dodane vrednosti zate.

V priročniku najdeš 6 temeljnih korakov, skozi katere gre proces načrtovanja spletne strani, da ti lahko prinese tako visoko korist.

Priročnik je osnovno orodje, s katerim se lahko lotiš načrtovanja spletne strani. Lahko pa na njegovi podlagi ugotoviš, da boš pri načrtovanju spletne strani potrebovala strokovno podporo in izvedela tudi, kje jo lahko dobiš. 

Tudi brez priročnika veš, da brez dobrega načrta ne more nastati vrhunska spletna stran?

Prijavi se v moj spletni program "Pripravi svojo srčno spletko", kjer izdelamo natančen načrt spletne strani, ki bo predstavila tebe v točno taki luči, kot ti želiš!
Informacije in prijava
O podjetju
srcna-spletka-logo-transparent
Srčna spletka, Nataša Kukovič s.p., Pohorska cesta 2, 2317 Oplotnica
DŠ: 21965145
kONTAKT IN PODPORA
Po e-pošti: 24/7 na info@srcna-spletka.com.
Telefonska podpora:
Torek - Četrtek: 9:00 - 15:00
Tel. št.: 00386 (0)70 417 798
Prenesi brezplačni priročnik "6 korakov načrtovanja spletne strani"
Klikni tukaj
kORISTNE POVEZAVE
Copyright © 2021 Vse pravice pridržanePolitika zasebnostiSplošni pogojiZemljevid spletne strani
Topenvelopesmartphonearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram