5 korakov

načrtovanja

spletne strani

pink dot 50pxpink dot 50px


Temeljit načrt spletne strani lahko vašemu podjetju prihrani do 1.000 € in do 6 mesecev časa pri izdelavi nove spletne strani. S temeljitim načrtom namreč izdelovalcu zagotovite informacije, ki jih potrebuje, da lahko hitreje in lažje izdela spletno stran za vas. Prav tako v procesu načrtovanja izberete prave rešitve za vaše podjetje in tako takoj izločite tiste, ki bi le pomenile dodaten strošek, ne bi pa predstavljale dodane vrednosti za vas.

V priročniku najdete 5 temeljnih korakov, skozi katere gre proces načrtovanja spletne strani, da vam lahko prinese tako visoko korist.

Priročnik je osnovno orodje, s katerim se lahko lotite načrtovanja spletne strani. Lahko pa na njegovi podlagi ugotovite, da boste pri načrtovanju spletne strani potrebovali strokovno podporo in izvedeli tudi, kje jo lahko dobite. 

5 korakov načrovanja spletne strani - platnica

Tudi brez priročnika veste, da brez dobrega načrta ne more nastati vrhunska spletna stran?

Prijavite se v moj spletni program "Pripravi svojo srčno spletko", kjer izdelamo natančen načrt spletne strani, ki bo predstavila vaše podjetje v točno taki luči, kot želite!
Informacije in prijava
O podjetju
srcna-spletka-logo-transparent
Srčna spletka, Nataša Kukovič s.p., Pohorska cesta 2, 2317 Oplotnica
DŠ: 21965145
kONTAKT IN PODPORA
Po e-pošti: 24/7 na info@srcna-spletka.com.
Telefonska podpora:
Torek - Četrtek: 9:00 - 15:00
Tel. št.: 00386 (0)70 417 798
Skozi izdelavo srčne spletke te popeljem v svet sr(e)čnega podjetništva!
Rezerviraj termin za osebni pogovor z mano (Zoom)Pošlji povpraševanje za izdelavo nove spletke
Topheartenvelopebookusersmartphonearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram