5 informacij za pridobitev ponudb

za izdelavo spletne strani
pink dot 50pxpink dot 50px
Da vam lahko bodoči potencialni izdelovalec spletne strani pripravi ponudbo, ki bo veljala do konca projekta, bo le-ta potreboval številne informacije.
V kolikor teh informacij ne posredujete obstaja velika verjetnost, da bo prihajalo do zviševanja cene in podaljševanja roke izdelave.

Da bi se to manj dogajalo sem pripravila brezplačni priročnik, ki vas opozori na 5 informacij, ki jih bo izdelovalec nedvomno potreboval za izdelavo kvalitetne ponudbe.

Želim vam prijetno branje.
5 informacij za pridobitev ponudbe za izdelavo spletne strani

Se želite o svojih željah in potrebah vašega podjetja pogovoriti osebno in priti vrhunske ponudbe, ki bo veljala do konca projekta?

Vse informacije, ki jih potrebujem za izdelavo kvalitetne ponudbe pridobim na 30-minutnem brezplačnem uvodnem pogovoru, kjer me lahko karkoli vprašate, izpostavitev svoje želje in cilje. Jaz pa vam v roku 48 izdelam vrhunsko ponudbo s ceno, ki se ne bo spremenila.
Informacije in prijava
O podjetju
srcna-spletka-logo-transparent
Srčna spletka, Nataša Kukovič s.p., Pohorska cesta 2, 2317 Oplotnica
DŠ: 21965145
kONTAKT IN PODPORA
Po e-pošti: 24/7 na info@srcna-spletka.com.
Telefonska podpora:
Torek - Četrtek: 9:00 - 15:00
Tel. št.: 00386 (0)70 417 798
Skozi izdelavo srčne spletke te popeljem v svet sr(e)čnega podjetništva!
Rezerviraj termin za osebni pogovor z mano (Zoom)Pošlji povpraševanje za izdelavo nove spletke
Topheartenvelopebookusersmartphonearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram